AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda arandığını görmek

Kahve falında telefonda arandığını görmek

Kahve falında telefonda arandığını görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda arandığını gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Kahve falında telefonda aranmak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında telefonla aranmak mevki makam sahibiyken işten olunacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon aranmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında telefonla arandığını görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonundan aranmak aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında telefondan aranmak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla aranmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında telefonda arandığını görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir