AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda aranmak

Kahve falında telefonda aranmak

Kahve falında telefonda aranmak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında telefonda aranmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında telefonla arandığını görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefondan aranmak zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında telefon aranmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonuyla aranmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ruhen güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonundan aranmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında telefonda arandığını görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda aranmak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla aranmak dik durmaya çalışacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir