AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon aranmak

Kahve falında telefon aranmak

Kahve falında telefon aranmak maddi zararlara uğrayacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, uzun sohbetler edeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında telefon aranmak gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında telefonla arandığını görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon aranmak kime danışacağını bilemez olacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonundan aranmak artık hayatının bir düzene gireceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonuyla aranmak üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine alamet eder.

Kahve falında telefonla aranmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında telefonda arandığını görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonda aranmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefondan aranmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir