AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev tamir edildiğini görmek

Kahve falında ev tamir edildiğini görmek

Kahve falında ev tamir edildiğini görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, hayırlı kapılar açılacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Kahve falında ev tamir edildiğini gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işyerinizde kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında tamir edilen ev görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında tamir edilmiş ev görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, şükrederek yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evi tamir ettirmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kişinin her türlü zenginliğine inanılır.

Kahve falında ev tamir ettiğini görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev tamir edildiğini görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, geçim derdinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ev tamir ettirmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonu tamir ettirmek insanlarla iç içe olacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına işarettir.

Kahve falında elbise tamir ettirmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir