AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın tozu toplamak

Kahve falında altın tozu toplamak

Kahve falında altın tozu toplamak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, aşama kaydedeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, maddi anlamda feraha ermeye, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın tozu toplamak gördüyseniz:

  • Belli konuların büyümemesi için daha sakin kalmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında altın tozu toplamak farklı kişilerle tanışacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye delalettir.

Kahve falında toz şeker toplamak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz toplamak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağın altında toz görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın tozu görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret eder.

Kahve falında halı altında toz görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında halının altında toz görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toz altın görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir