AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz toplamak

Kahve falında toz toplamak

Kahve falında toz toplamak çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toz toplamak gördüyseniz:

  • Paranızı güvenli yerlerde tutmanız, baştan çıkartılmanızı önleyebilir.

Kahve falında altın tozu toplamak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında toz toplamak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında toz şeker toplamak çok zor durumlara düşeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında evde toz süpürmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına alamet eder.

Kahve falında evinde toz görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz pembe görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya tabir olunur.

Kahve falında altın toz görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tebeşir tozu görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir