AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz altın görmek

Kahve falında toz altın görmek

Kahve falında toz altın görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında toz altın gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz yönlere kaymalısınız.

Kahve falında toz altın bulmak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı altında toz görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın tozu bulmak ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işarettir.

Kahve falında yatağın altında toz görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında altın tozu görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında halının altında toz görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, ün salacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında toz görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak altında toz görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir