AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağın altında toz görmek

Kahve falında yatağın altında toz görmek

Kahve falında yatağın altında toz görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, enerjisini toplayacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılar son bulacağına, aradığı aşkı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağın altında toz gördüyseniz:

  • Bazı davetler, öneriler ya da teklifler söz konusu alabilirsiniz.

Kahve falında yatak altında toz görmek kötü günlerin biteceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağın altında toz görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta toz görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işarettir.

Kahve falında tozlu yatak görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işarettir.

Kahve falında halı altında toz görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında toz altın bulmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altında toz görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına alamet eder.

Kahve falında altın tozu görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir