AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet cehennem kapısı görmek

Kahve falında cennet cehennem kapısı görmek

Kahve falında cennet cehennem kapısı görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında cennet cehennem kapısı gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizi ileriye sürerek karışıklık yaratmayı düşünebilirler.

Kahve falında cennet cehennem kapısını görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hayat boyu çok sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennet ve cehennem kapısı görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cennet cehennem kapısı görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında cennet ve cehennem görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet cehennem arasında kalmak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında cehennem ve cennet görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennetle cehennem arasında kalmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına yorulur.

Kahve falında cehennemden çıkıp cennete girmek hayallerine ulaşacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir