AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet kapısı görmek

Kahve falında cennet kapısı görmek

Kahve falında cennet kapısı görmek üçüncü gözünün açılacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kişinin can derdine düşeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında cennet kapısı gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden nasıl geleceğinizi anlayamayabilirsiniz.

Kahve falında cennet cehennem kapısını görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cennet cehennem kapısı görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında cennetin kapısını görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cennetin kapılarını görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, günahtan temizlenmeye yorulmaktadır.

Kahve falında cennet ve cehennem kapısı görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cennet kapısı görmek dertlerinin sona ereceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cennet kapısından girmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennetin kapısından girmek ayıplı yolara sapacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir