AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennete çıkmak

Kahve falında cennete çıkmak

Kahve falında cennete çıkmak büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, yeni işler yapılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında cennete çıkmak gördüyseniz:

  • Ufak bir takdir ya da teşekkür işareti bir ilişkinizde çok şeyi değiştirebilir.

Kahve falında cennete çıkmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, kalp kırıklığına neden olacağına delalettir.

Kahve falında cennet anahtarı görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında cennetlik olmak darp edileceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında cennette huriler görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cennetin kapısında beklemek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyi cennette görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cennet hurması toplamak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cennet böceği görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, sevinç gözyaşları dökmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir