AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennetlik olmak

Kahve falında cennetlik olmak

Kahve falında cennetlik olmak aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, istediği noktalara ulaşacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennetlik olmak gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynamalısınız.

Kahve falında cennet meyvesi hurma görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında cennette huriler görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işarettir.

Kahve falında cennet yazısı görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine delalettir.

Kahve falında cennetten kovulmak hayatını yoluna sokacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine inanılır.

Kahve falında cenneti kazanmak iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet kuşlarını görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına işarettir.

Kahve falında cennetin kokusunu almak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında cennet kuşu görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir