AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet böceği görmek

Kahve falında cennet böceği görmek

Kahve falında cennet böceği görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cennet böceği gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında cennet böceği görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennet gibi yer görmek darlığa düşmeyeceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmek ve cennete girmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet eder.

Kahve falında cennetin kokusunu almak geniş bir rızka kavuşacağına, dertlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cehennem ve cennet görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulur.

Kahve falında cennetten bahsetmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında cennet hurması toplamak önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına işarettir.

Kahve falında cennet taşı görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir