AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi cennette görmek

Kahve falında anneyi cennette görmek

Kahve falında anneyi cennette görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi cennette gördüyseniz:

  • Kısacası beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında cennette annesini görmek kazancının çok düşeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi cennette görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında annesini cennette görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında cennet bahçesinde namaz kılmak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, ömür boyu devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında cennet haberi almak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında cennetin kapısından girmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusunu duymak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında cehennemden çıkıp cennete girmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir