AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla şarap içmek

Kahve falında arkadaşlarla şarap içmek

Kahve falında arkadaşlarla şarap içmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarla şarap içmek gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız önemsediğiniz hedeflerinizden birisini gerçekleştirmenize yardım edebilirler.

Kahve falında arkadaşlarla şarap içmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken şarap içmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında gül şarabı içmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı kırmızı şarap içmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, hatalarını fark edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadehte kırmızı şarap içmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm şarabı içmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle şarap içmek çok büyük mutluluklar duyacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı şarap içmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir