AnaSayfa / Genel / Kahve falında cehennem ve cennet görmek

Kahve falında cehennem ve cennet görmek

Kahve falında cehennem ve cennet görmek bekar ise evleneceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sevdiği birine hediye alacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cehennem ve cennet gördüyseniz:

  • İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğiniz için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir.

Kahve falında cennet cehennem arasında kalmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında cennet cehennem kapısı görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işarettir.

Kahve falında cennet ve cehennem arasında kalmak sorunların çabucak atlatılacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında cennet ve cehennem kapısı görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cennetle cehennem arasında kalmak ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cehennemden cennete geçmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cehennemden çıkıp cennete girmek eksiği kendinde bulacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cehennem ve cennet görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir