AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet taşı görmek

Kahve falında cennet taşı görmek

Kahve falında cennet taşı görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennet taşı gördüyseniz:

  • Değişikliğe ihtiyacınız var.

Kahve falında cennet taşı görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cennet hurması almak musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok güzel adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında cennet kapısını açmak maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında cennet şerbeti içmek başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, Allah katında günahlarının affolacağına işaret eder.

Kahve falında cennet ve cehennem arasında kalmak başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cennete olduğunu görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cennet meyvesi toplamak fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, rakiplerini yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında cennete girmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir