AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün ve cenaze görmek

Kahve falında düğün ve cenaze görmek

Kahve falında düğün ve cenaze görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, evdeki nimetin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün ve cenaze gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce uzun uzun düşünmelisiniz.

Kahve falında cenaze ve düğün bir arada görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında hem cenaze hem düğün görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde cenaze görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine yorulur.

Kahve falında cenaze ve düğünü bir arada görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında düğün cenaze görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün ve cenazeyi bir arada görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze ve düğün görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına inanılır.

Kahve falında düğün ve cenaze görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir