AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze yakmak

Kahve falında cenaze yakmak

Kahve falında cenaze yakmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, işinden çıkarılacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze yakmak gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşmalar, eski ilişkilerde hareketlilik veya geçmişe dönük ilişkilerde sorunların tekrar ele alınması türünde gelişmeler yaşayabiliriz ya da yaratıcılık gerektiren işlerde oldukça keyifli sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında cenazeyi yakmak bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işarettir.

Kahve falında cenaze yakmak işlerin ve düzenin bozulacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenazede kalabalık görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze hazırlamak zararını tamamen kapatacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında cenazeyi taşımak çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine delalettir.

Kahve falında cenazeyle konuşmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze arabasına binmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kendisini geliştireceğine inanılır.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir