AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü açık cenaze görmek

Kahve falında yüzü açık cenaze görmek

Kahve falında yüzü açık cenaze görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kötü günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü açık cenaze gördüyseniz:

  • Yanlış para transferleri, kayıp makbuzlar veya yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir.

Kahve falında yüzü açık cenaze görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında cenaze yüzü görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına delalet eder.

Kahve falında cenazenin yüzünü görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlanan cenaze görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında cenaze taşıdığını görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının cenazesini görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında cenazeyi bekletmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir