AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze defnetmek

Kahve falında cenaze defnetmek

Kahve falında cenaze defnetmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Kahve falında cenaze defnetmek gördüyseniz:

  • Bazı misafirlerin gelmesi olasıdır.

Kahve falında cenazeyi defnetmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, lüksüne de lüks katacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze defnetmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün defnedildiğini görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Kahve falında atatürkü defnetmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine delalettir.

Kahve falında ölü birini defnetmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini defnetmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, özlemelerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında anneyi defnetmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin defnedildiğini görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir