AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü defnedildiğini görmek

Kahve falında ölü defnedildiğini görmek

Kahve falında ölü defnedildiğini görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine işaret eder.

Kahve falında ölü defnedildiğini gördüyseniz:

  • Altından kalkılması gereken çok sayıda iş veya halledilmesi lazım gelen karışıklıklar olabilir.

Kahve falında ölü defnedildiğini görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine inanılır.

Kahve falında ölü birini defnetmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında ölüleri defnetmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, malının ve parasının ziyan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü defnederken görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü defnetmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında ölü defnetmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, adaletin geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün defnedildiğini görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet eder.

Kahve falında birini defnetmek karamsarlığa düşeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir