AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü defnetmek

Kahve falında ölüyü defnetmek

Kahve falında ölüyü defnetmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, güzel günlerin yaşanacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü defnetmek gördüyseniz:

  • Fazla güvenilir olmaktan vazgeçmeniz gerekeceğe benziyor.

Kahve falında ölü birini defnetmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, geleceğine bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü defnetmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü defnederken görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü defnetmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüleri defnetmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün defnedildiğini görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü defnedildiğini görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmek defnedilmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir