AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeyi canlı görmek

Kahve falında cenazeyi canlı görmek

Kahve falında cenazeyi canlı görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, endişelerin son bulacağına, başarı kazanılacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi canlı gördüyseniz:

  • Evinizde olumlu değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında canlı cenaze görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi canlı görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalet eder.

Kahve falında öleni canlı görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında suda canlı balık görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı yıkamak yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında canlıyken mezara girmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine işarettir.

Kahve falında canlı kurbağa görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı yüzen balık görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir