AnaSayfa / Genel / Kahve falında öleni canlı görmek

Kahve falında öleni canlı görmek

Kahve falında öleni canlı görmek işlerin yolunda gideceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında öleni canlı gördüyseniz:

  • Fazla bonkör veya fazla iyi tavırlarınız karşı taraf tarafından suistimal edilebilir.

Kahve falında ölmüş kayınpederini canlı görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, malının artmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babaanneyi canlı görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalettir.

Kahve falında canlı kişinin öldüğünü görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işarettir.

Kahve falında suda canlı balık tutmak zafer elde edeceğine, büyük atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı birinin ruhunu görmek iyi hissedeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş akrabasını canlı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında canlı deniz yıldızı görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, uzaktan haberler işiteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir