AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı cenaze görmek

Kahve falında canlı cenaze görmek

Kahve falında canlı cenaze görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, endişelerin biteceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, her şeyin yenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı cenaze gördüyseniz:

  • En azından onun duygularını öğrenirsiniz.

Kahve falında canlı cenaze görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Kahve falında cenazeyi canlı görmek rahat bir döneme gireceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insanı canlı görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen adamı canlı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir yakınını canlı görmek haram mal yiyip içeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş dayıyı canlı görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine delalet eder.

Kahve falında canlı insanı öldü görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kocasını canlı görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir