AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlıyken mezara girmek

Kahve falında canlıyken mezara girmek

Kahve falında canlıyken mezara girmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında canlıyken mezara girmek gördüyseniz:

  • Başladığınız işler bitirilmeyi bekliyor.

Kahve falında canlı canlı mezara girmek görmediği yerlere gideceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara canlı girmek riske atılacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında canlıyken mezara girmek herkesin ilgisinin çekileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı mezara girmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında canlı olarak mezara girmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet eder.

Kahve falında canlı olarak tabuta girmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı tabuta girmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı canlı tabuta girmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir