AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazesini görmek

Kahve falında cenazesini görmek

Kahve falında cenazesini görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında cenazesini gördüyseniz:

  • Sosyalleşmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında evde kefenli cenaze görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret eder.

Kahve falında kendi evinde cenaze görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde cenaze görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşin cenazesini görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, hayallere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin cenaze namazını kılmak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cenazede ağladığını görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında cenazeye toprak atmak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında cenaze namazını kıldığını görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir