AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşin cenazesini görmek

Kahve falında kardeşin cenazesini görmek

Kahve falında kardeşin cenazesini görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, yönlendireceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, onun her zaman başında olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, sağlık ve hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşin cenazesini gördüyseniz:

  • Bazı konuları eleştirmek yerine, bazı kişilerin, olayları ya da yaptıkları teklif veya önerilerdeki bazı konuları kendiliğinden fark etmesini beklemeniz durumunda, olayların daha rahat farkına varacaklarını gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında erkek kardeşinin cenazesini görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin cenazesini görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeş cenazesi görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşin cenazesini görmek elinin kolunun bağlanacağına, sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze haberi görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin cenazesini görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında cenaze yemeği yapmak ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına rivayet eder.

Kahve falında cenazede dua etmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir