AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze namazını kıldığını görmek

Kahve falında cenaze namazını kıldığını görmek

Kahve falında cenaze namazını kıldığını görmek dara düşeceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, yeni mekânlara gireceğine, düşmanlıkların biteceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazını kıldığını gördüyseniz:

  • Bir borcu kapatabilirsiniz.

Kahve falında cenaze namazı kıldığını görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında kadının cenaze namazı kılmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kıldırdığını görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında tek başına cenaze namazı kılmak çok başarılı adımlar atacağına, bir sıkıntıya girmeye yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin cenaze namazını kılmak kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, makamının ve ününün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazede namaz kılmak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişinin cenaze namazını kılmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze namazı kılmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir