AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazenin gömüldüğünü görmek

Kahve falında cenazenin gömüldüğünü görmek

Kahve falında cenazenin gömüldüğünü görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenazenin gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Uzun süreden beri yerleşen, farkedemediğiniz stresleriniz olabilir.

Kahve falında cenazenin gömüldüğünü görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı bebeğin gömüldüğünü görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında evinde gömü bulmak hayatının ağzının tadına göre olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında gömülen birini görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diri diri gömülmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin diri diri gömüldüğünü görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölmek ve gömülmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı gömülmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir