AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmek ve gömülmek

Kahve falında ölmek ve gömülmek

Kahve falında ölmek ve gömülmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmek ve gömülmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya iletişim sorunları sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında birinin öldüğünü ve gömüldüğünü görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölmek ve gömülmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, ilim irfan sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öldüğünü ve gömüldüğünü görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmek mezara gömülmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmek gömülmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret eder.

Kahve falında diri diri toprağa gömülmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında suya gömülmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüp gömülmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir