AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının cenazesini görmek

Kahve falında arkadaşının cenazesini görmek

Kahve falında arkadaşının cenazesini görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının cenazesini gördüyseniz:

  • Duyarlılığınız oldukça güçlü olacak.

Kahve falında arkadaş cenazesi görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının cenazesini görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, doğruluğu bulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının cenazesine katılmak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının cenazesini görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının cenazesine gitmek hakkını yedirtmeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında cenaze duymak parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze evine yemek yapmak onlardan taraf hayır göreceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi cenaze namazını kıldığını görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir