AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze salı görmek

Kahve falında cenaze salı görmek

Kahve falında cenaze salı görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, hızlanacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze salı gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşırsanız, iyi niyetinizi kötü kullanabilecek kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında cenaze salı görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında salı gününü görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında salı günü görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğü cenazesi görmek mutluluktan havalara uçacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya tabir olunur.

Kahve falında cenaze kalabalığı görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında şehid cenazesi görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın cenaze namazını kılmak eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına alamet eder.

Kahve falında eve cenaze geldiğini görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir