AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze namazı kıldırdığını görmek

Kahve falında cenaze namazı kıldırdığını görmek

Kahve falında cenaze namazı kıldırdığını görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, farklı şeyler deneyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kıldırdığını gördüyseniz:

  • Zoraki değişikliklerin asıl hedefi veya değişikliklerin sonucu sizi başarıya taşımak ya da belli konularda işleri halletmeniz olacak.

Kahve falında cenaze namazını kıldığını görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze namazı kıldığını görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında cenazede namaz kılmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, yeni bir iş bulacağına işarettir.

Kahve falında cemaatle cenaze namazı kılmak olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kıldırdığını görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze namaz kılmak yapılan işte çok zarar edileceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına cenaze namazı kılmak fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında cenaze namazı kılmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir