AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazede oynamak

Kahve falında cenazede oynamak

Kahve falında cenazede oynamak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, yoğun duygular yaşayacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenazede oynamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız işlerde kendinizi yeterli bulamayabilirsiniz.

Kahve falında cenazede oynamak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze evinde oynamak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında babanın cenazesini görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, galibiyet kazanacağına delalet eder.

Kahve falında akraba cenaze görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında kabede cenaze görmek kişinin afiyette olacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında kendi cenaze namazını görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenazeyi canlı görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında çok kalabalık cenaze görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir