AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın güldüğünü görmek

Kahve falında yılanın güldüğünü görmek

Kahve falında yılanın güldüğünü görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, gelirinin sürekli olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın güldüğünü gördüyseniz:

  • Beklenmedik telefonlar, epostalar veya ziyaretçiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yılanın güldüğünü görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşularla gülmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hatalarını düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güldükten sonra ağlamak amaçların gerçekleşmeyeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sesle gülmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında düşmanla gülmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken gülmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının güldüğünü görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin güldüğünü görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir