AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün arkasından yemek dağıtmak

Kahve falında ölünün arkasından yemek dağıtmak

Kahve falında ölünün arkasından yemek dağıtmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından yemek dağıtmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bir üzüntü yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölünün arkasından yemek dağıtmak sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında ölünün arkasından yemek vermek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalettir.

Kahve falında bir ölünün arkasından ağlamak kendisine uğur getireceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından kuruan okumak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında ölünün arkasından fatiha okumak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasında namaz kılmak dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün arkasından yürümek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir