AnaSayfa / Genel / Kahve falında top sakal görmek

Kahve falında top sakal görmek

Kahve falında top sakal görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında top sakal gördüyseniz:

  • Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir.

Kahve falında top sakallı erkek görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, hakkını savunamayacağına yorulur.

Kahve falında kendini top sakallı görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına inanılır.

Kahve falında top sakal görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında top sakallı kadın görmek huzursuzluk yaşanacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında top sakal olduğunu görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında top sakallı birini görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında top sakal bırakmak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında salatalık toplayıp yemek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir