AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde cenaze görmek

Kahve falında evinde cenaze görmek

Kahve falında evinde cenaze görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, umutlarının söneceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında evinde cenaze gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız hayatınızda etkisi olabilecek kişilerin ilgisini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında cenaze evinde yemek yapmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde cenaze görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kendi evinde cenaze görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde cenaze görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında komşunun evinde cenaze görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında cenaze evine girmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze evinde gülmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işarettir.

Kahve falında cenaze evinde yemek memur ise terfi edeceğine, maddi olarak zarar edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir