AnaSayfa / Genel / Kahve falında çemen yapmak

Kahve falında çemen yapmak

Kahve falında çemen yapmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, alım gücünün artacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında çemen yapmak gördüyseniz:

  • Ya da başkalarının mantık hataları nedeniyle zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çemen yapmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında çemen yemek görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalet eder.

Kahve falında çemen otu görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çemen görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sihir yapmak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet eder.

Kahve falında arıcılık yapmak çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, dertlerine derman arayacağına delalettir.

Kahve falında klozette tuvaletini yapmak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında duvarı badana yapmak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir