AnaSayfa / Genel / Kahve falında çemen yemek görmek

Kahve falında çemen yemek görmek

Kahve falında çemen yemek görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çemen yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Kahve falında çemen yemek görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çemen görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına işarettir.

Kahve falında çemen yapmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çemen otu görmek onların yaralarına merhem olacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşla yemek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine delalettir.

Kahve falında yemeklik soğan görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında ciğer ekmek yemek eldeki imkanların giderek azalacağına, istediği makama geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç kesip yemek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, bir süre belini doğrultamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir