AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozette tuvaletini yapmak

Kahve falında klozette tuvaletini yapmak

Kahve falında klozette tuvaletini yapmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında klozette tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerle karşılaşabilirsiniz, sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında klozette tuvaletini yapmak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında klozete büyük tuvaletini yapmak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında klozet tuvalet görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında klozete büyük abdest yapmak yeni fırsatlar elde edeceğine, kazançsız işler peşinde olmaya alamet eder.

Kahve falında klozete çiş yapmak çok büyük işlere adın yazdıracağına, yuva kuracağına alamet eder.

Kahve falında klozete kaka yapmak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında klozet taşı görmek ekmeğine leke süreceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında klozet yıkamak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir