AnaSayfa / Genel / Kahve falında çember çizmek

Kahve falında çember çizmek

Kahve falında çember çizmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret eder.

Kahve falında çember çizmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir.

Kahve falında çember çizmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çember çevirmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında pembe çember görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına tabir olunur.

Kahve falında saç çemberi görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi çember görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine işaret eder.

Kahve falında asker çemberi görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı çember takmak sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çember görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir