AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çember görmek

Kahve falında yeşil çember görmek

Kahve falında yeşil çember görmek işleri yoluna sokacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çember gördüyseniz:

  • Üzerinizde herşeye karşı isteksizlik olabilir.

Kahve falında yeşil çember görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çember görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı çember takmak ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çember takmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı çember görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyalı çember görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya delalet etmektedir.

Kahve falında saç çemberi görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çember örtü görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir