AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çember görmek

Kahve falında mavi çember görmek

Kahve falında mavi çember görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, güzel günler için çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi çember gördüyseniz:

  • Ya da sağlığınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında mavi çember görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çember çevirmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kasasının daha çok para dolacağına inanılır.

Kahve falında mor çember görmek dileklerinin kabul olacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe çember görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında çember görmek getirisinden daha fazla olacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çember görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş çemberi görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç çemberi görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir