AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç çemberi görmek

Kahve falında saç çemberi görmek

Kahve falında saç çemberi görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında saç çemberi gördüyseniz:

  • Hayatı basite alın.

Kahve falında saç çemberi görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çember çizmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çember takmak işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çember takmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çember örtü görmek hayatına bakacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında çember bağlamak büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine delalettir.

Kahve falında oyalı çember görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çember görmek bir uzmana başvurulacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir