AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı çember takmak

Kahve falında kırmızı çember takmak

Kahve falında kırmızı çember takmak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı çember takmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Kahve falında kırmızı çember takmak sorunların teker teker aşılacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çember takmak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı çember görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında ateş çemberi görmek eskisinden de iyi olacağına, aşık olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çember görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, her zaman çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor çember görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında asker çemberi görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çember örtü görmek hayatından razı geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir