AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın takmış birini görmek

Kahve falında altın takmış birini görmek

Kahve falında altın takmış birini görmek çalıştığı yerde amir olacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, çalışmalarının takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında altın takmış birini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız farklı yönlere ilerleme nedeni olabilir.

Kahve falında altın takmış birini görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında birini altın takmış görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına yorulur.

Kahve falında takma altın diş görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına delalettir.

Kahve falında ölünün altın takması görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın takmış erkek görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün takma dişini görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında takma burun görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında çürük takma diş görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, işlerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir