AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma burun görmek

Kahve falında takma burun görmek

Kahve falında takma burun görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, zahmet veren işlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında takma burun gördüyseniz:

  • Geçmiş sorunları büyütmek değil, izlerini dahi ortadan kaldırmak için çaba harcamakta fayda vardır.

Kahve falında takma burun görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında takma dis takmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma dişlerinin düştüğünü görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst takma diş görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına alamet eder.

Kahve falında takma diş kırılması görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına inanılır.

Kahve falında takma dişlerinin çıktığını görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında takma dişlerin düştüğünü görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün altın takması görmek çalışmalarının artacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir